Camp Adventure er Danmarks største og sikreste klatrepark, med Nordens længste svævebane. En fantastisk perle midt i skoven, der byder på sjov, udfordringer og spænding. Med baner i forskellige sværhedsgrader, er der noget til hele familien!

På GeoCenter Møns Klint får du meget mere end blot en interaktiv udstilling. Med entrébillet har du adgang til trætopbaner, fossiljagt, MTB og meget mere. Du kan godt glæde dig! Og hiv endelig flere med - I får automatisk et årskort ved køb af billet!

Sommeren i BonBon-Land er for hele familien

Et bredt udvalg af forlystelser, begivenheder, grønne områder og meget mere, må BonBon-Land siges at være noget for hele familien! Tag på udflugt og nyd en skøn dag. BonBon-Land lover vejrgaranti, og gratis 2. dags billet!

Få del i Danmarks største krigshemmelighed

Stevnsfortet var Danmark og NATOs vigtigste brik i forsvaret under Den Kolde Krig. Læs mere om fortet, hemmelighederne og historien fra stedet. Du vil blive overrasket over, hvor lidt du kender til den historie som du sikkert husker!

Oplevelser på Danmarks magtcentral

I middelalderen var Danmarks Borgcenter den største kongeborg i Danmark, og derfor også en vigtig brik i magtspillet. Oplev historien på tætteste hold!

Feddet Camping

Play Video

NovoPleco på Gavnø Slot

Play Video

Sommerferie i SydkystDanmark

Få den bedste ferie og de bedste ferieminder i SydkystDanmark. Med alverdens muligheder, kan I med sikkerhed finde noget interessant for både store og små.
Her begynder historierne ...

Play Video

NovoPleco på GeoCenter Møns Klint

Play Video

NovoPleco i BonBon-Land

Play Video

Ferie i SydkystDanmark - ferie på Sydsjælland og Møn

Danmark har 7.000 kilometer kystlinje og masser af strande. Nogle af de smukkeste kyster og bedste strande ligger på Sydsjælland og Møn. Men det er ikke det eneste, SydkystDanmark er rig på. Naturen er stor, kulturen mangfoldig og her er udfordringer til alle, som ønsker at prøve nye ruter på mountainbike eller nyde lidt lystfiskeri i de mange fiskevande.

Gå på opdagelse i SydkystDanmarks univers og bliv inspireret til en kort eller længere ferie, med områdets mange muligheder. 

Her begynder historierne - her begynder du...

 

Kort over SydkystDanmark

VIND en miniferie for familien