Ferie i SydkystDanmark

Her begynder historierne ...

frederiksminde-michelin-stjerne-praestoe

SydkystDanmark – her kan du spise stjernerne

Hotel Frederiksminde kan i 2017 fejrer at de beholder deres Michelinstjerne, som de modtog første gang sidste år. Stort tillykke!

Michelin Guide til SydkystDanmark

På Sydsjælland og Møn er kærligheden til lokale råvarer stor - og det kan du mærke på destinations mange restauranter og caféer. Smag dig frem og fornem kærligheden!

natur-fodsporet-naestved-parferie-oplevelser

På ferie med din partner eller vennerne?

Nyd samværet med din partner eller vennerne, når I holder ferie i SydkysDanmark. Klik her og læs mere om alt det, som kunne have jeres interesse.

efteraar-sydsjaelland-moen-aktiviteter-oplevelser-familieferie-ferie-boern

Meget mere familieferie!

Klik her for at læse mere om ferie med børn i SydkystDanmark, samt alle de muligheder I har at vælge i mellem, når I vil opleve noget!

Skovens hemmelige skat

Camp Adventure er Danmarks største og sikreste klatrepark, med Nordens længste svævebane. En fantastisk perle midt i skoven, der byder på sjov, udfordringer og spænding. Med baner i forskellige sværhedsgrader, er der noget til hele familien!

Få del i Danmarks største krigshemmelighed

Stevnsfortet var Danmark og NATOs vigtigste brik i forsvaret under Den Kolde Krig. Læs mere om fortet, hemmelighederne og historien fra stedet. Du vil blive overrasket over, hvor lidt du kender til den historie som du sikkert husker!

karrebaeksminde-aften-solnedgang-sydsjaelland-naestved-sydkystdanmark

Ferie på Sydsjælland og Møn

SydkystDanmark - Her begynder historierne! ... sådan starter ferieminderne. Her på Sydsjælland og Møn er der oplevelser for børn og voksne. Lad dig inspirere!

Play Video

Video - Familieferie i SydkystDanmark

Få den bedste ferie og de bedste ferieminder fra jeres familieferie i SydkystDanmark. Med alverdens muligheder, kan I med sikkerhed finde noget interessant for både store og små. Her begynder historierne ...

Play Video

Video - Voksenferie i SydkystDanmark

Få en masse oplevelser med hjem, når du holder ferie i SydkystDanmark sammen med kæresten eller vennerne. Alverdens muligheder, aktiviteter oplevelser venter på jer! Her begynder historierne ...

Play Video

Video - Oplevelser indenfor 1 time

Ferie i SydkystDanmark - ferie på Sydsjælland og Møn

 

 

 

Forestil dig et land med stejle klinter, flade strandenge og kyst så langt øjet rækker. Med mageløse naturoplevelser og kulsort stjernehimmel. Og tilsæt så et kulørt strejf af danmarkshistorien samt lyden af nogle af Danmarks bedste handelsbyer suppleret med tårnhøj standard på både camping og gourmetrestauranter... Så har du SydkystDanmark.

En naturrig og varieret del af Sjælland og fascinerende Møn.

Her begynder historierne - her begynder du...

Kort over SydkystDanmark